NEXVERSE - NEXTOPIC : "Future of Work"

 

NEXVERSE'den NEXTOPIC Seminerlerinin ikincisi : "FUTURE of WORK!" Çok çarpıcı şekilde değişen şartlar ve teknolojinin İş Yaşamı ve Ekonomisi üzerindeki etkileri ve beklentiler, uzmanlar tarafından tartışılacak..

https://www.crowdcast.io/e/nextopic-future-of-work/register

Amerika’da yaşayan Türk gençleri Kaan Murat Pınar, Eren Aksu ve Taylan Deniz Üner’in öncülüğünü yaptığı Nexverse, Amerika’da konferanslar ve etkinlik serileri düzenleyerek geleceğin dünyasını ve teknolojilerini uzmanların ağzından insanlara aktarmayı hedefleyen bir organizasyondur. 5 Aralık 2020 tarihinde düzenleyecekleri ücretsiz 1 günlük sanal konferansa iş, tarih, sosyoloji, inovasyon, ekonomi ve teknoloji gibi alanlardan uzmanları davet ederek yaklaşık 3000 kişiye geleceğin iş dünyasının konusunda bilgi vermeyi planlıyorlar. 

Kurucuların ağzından NEXVERSE ve NEXTOPIC :

“ Nextopic etkinlik serisi ise Nexverse firmasi tarafından dünyaya önemli konular konusunda birden fazla lensten bilgi verilmesi amacıyla yaratılmış bir konferans serisidir. Future of Work virtual summit ile misyonumuz dünyaya objektif ve bilim odaklı, birden fazla lensten oluşan perspektiflerle yardımcı olmaktır. Amacımız insanlara gelecek ve gelişmekte olan teknolojiler (yapay zeka, sanal gerçeklik, uzay vs.) üzerine bilmeleri gereken haberleri ve hayatimizi etkileyen teknolojik akımları eğlenceli ve hızlı bir şekilde aktarmak. Bu misyon altında insanları COVID-19 hakkında bilgilendirmek adına Mayıs ayında yaklaşık 2000 kişinin izlediği Nextopic: Future of Pandemics konferansını düzenledik.

Simdi 5 Aralık’ta da iş dünyasında bizi etkileyecek teknolojik akımların (automation, reskilling, remote work ve gig economy) kendi alanlarında çok başarılı konuşmacılar ile tartışılacağı Nextopic: Future of Work konferansını düzenliyoruz. Sanal konferansa katılım tamamen ücretsiz ve sizin de katılmanızı çok isteriz. ”

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Workation: 35+ Statistics, Facts, and Trends [2023]

Gelecekte Teknoloji (Hürriyet)